atrapalo.com - Ocio al mejor precioatrapalo.com - Ocio al mejor precio
Fecha única

Delícies Barroques - Concert del Trio Gaudí

Església de Sant Martí d'Empúries, Sant Martí d´Empuries, (Girona) Ver en mapa

Fecha única

Delícies Barroques - Concert del Trio Gaudí

Església de Sant Martí d'Empúries, Sant Martí d´Empuries Ver en mapa

11-Sep

Delícies Barroques - Concert del Trio Gaudí

Església de Sant Martí d'Empúries, Sant Martí d´Empuries Ver en mapa

 • Fechas del evento 11-sept. 2021

 • Duración1 hora

 • Tipo de audiencia Adultos

 • IdiomaCatalán

desde18€ desde

Descripción

Disfruta del espectáculo de Delícies Barroques - Concert del Trio Gaudí en la Església de Sant Martí d'Empúries.

La violinista Anna Urpina ens proposa un viatge a través de l'època daurada del barroc del segle XVII: l?esplendor de l?època barroca amb instruments propis de cada període. L?acompanya en aquesta aventura sonora l?experimentada i versàtil Eva del Campo juntament amb el conegut Guillermo Turina. Un recull de les delícies més espectaculars de l'època, començant pel virtuosisme de H.I.F von Biber, la genialitat de la francesa Elisabeth Jacquet de la Guerre, passant per l'elegant G. Haendel i acabant amb l'italià A. Corelli amb la seva famosa ?Follia?. Un concert insòlit per fer vibrar tots els sentits. El grup musical format per Anna Urpina, Eva de el Camp i Guillermo Turina va començar a florir com a fruit de la coincidència professional i artística d'aquests tres músics. La passió per interpretar música de cambra, rescatar músiques oblidades abarcant més de 400 anys de música sempre amb instruments originals els va portar a constituir el trio de violí barroc, violoncel barroc i clavecí, que compta amb un extensíssim i variat repertori amb música de l'Europa del segle XVII i XVIII.

Anna Urpina

La violinista Anna Urpina, un fenòmen emergent en l'escena europea de la Música antiga, no paraser elogiada per les seves importants i personals interpretacions del repertori que recórrer des segle XVII fins al XXI. Deixeble directa del gran violinista Enrico Onofri, solista de la gira AmbronaEuropean Baroque Academy, ha actuat en nombrosos Festivals a Anglaterra, Noruega, PolòniEspanya actuant amb ensembles com Orquestra Age of Enlightement, Vespres d'Arnadí, FreiburBarockerorchetser, EUBO, Les musiciens du Prince i Concertino de Orquestra Barroca de Barceloentre d'altres. Anna Urpina (1988) es forma a Madrid, a la Universitat de Madison-Wisconsin amb VarManoogian, al Royal Conservatoire Bruxelles amb Shirly Laub i en l'Hochschule für Musik Leipzig amb Mariana Sirbu. Ha rebut classes de Paul Kantor, Eva Graubin, Mimi Zweig, PincZukerman, Gerard Claret, Natalie Boyarsky, Alexander Kerr, Masao Kawasaki, Serguei FatkoulLatica HondaRosenberg, Stephan Picard, Vera Beths. En música antiga s'ha format a Itàlia aEnrico Onofri i Fabio Biondi, a França amb Gilles Colliard i a l'ESMUC amb Manfredo KraemeEmilio Moreno. Ha estat concertino i solista de la JONC, la JONDE i membre de la Gustav Mahler JungendorchesEUYO i Orquestra de Schleswig -Holstein, actuant en Musikverein de Viena, Konzerthaus de Bero Concertgebouw Amsterdam. Ha obtingut primers premis en el Concurs de Xàtiva i el ConcMarcos Pere Jimeno. També ha obtingut premis en els concursos Arjau i Nacional de Salou,Concurs Internacional Violines por la Paz, en el concurs de Sant Anastasi, a la New TenCompetition de Bèlgica i finalista del concurs Primer Palau. Guanya també el concurs del ReConservatori de Madrid per tocar com a solista a l'Auditori Nacional i el concurs de LaureadosReial Conservatori de Brussel·les. Ha actuat com a solista amb la Philomusic Orchestra, Camerata de Madrid, Orquestra de CambraVic, Brussels Philarmonic Orchestra, Orquestra Simfònica de Burgos i orquestra del festival Concabella. Ha actuat en festivals com Aspen Music Festival, Madeline Island Music CamKronberg Academy, Verbier Festival, FEMAs, FeMAP, Brigthon Early Music Festival i va resident de l'Ateneu Barcelonès el 2013. Toca un violí David Bagué 2007.

Eva del Campio

Neix a Barcelona. Després d'haver finalitzat la seva formació pianística inicia els seus estudis de clavicèmbal amb Jordi Reguant i Marju Vatsel en diferents Conservatoris del territori català. Més tard, es gradua al Departament de Musique Ancienne de l'CNR de Tolosa (França) amb Yasuko Bouvard i François Saint-Yves (baix continu). Es gradua també en Grau Superior de Clau amb Béatrice Martin a Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya). Complementa la seva formació realitzant nombrosos cursos i masterclass a Itàlia, França i Espanya amb Enrico Baiano, Kenneth Weiss, Maggie Cole, Anne Catherine Vinay i Rinaldo Alessandrini. Ha realitzat nombrosos recitals a Espanya i França al costat del violoncel·lista barroc Guillem Turina amb qui guanya el VIII Concurs Internacional de Música Antiga de Gijón i al costat de la violagambista francesa Anne Gaurier amb qui ha fundat l'ensemble "Les Sons Harmoniques". Amb l'Orquestra Barroca "Acadèmia 1750", efectua nombrosos concerts i gires per tot Espanya i Itàlia sota la direcció de personalitats com Enrico Onofri, Ottavio Dantone, Alfredo Bernadini, Guiuliano Carmignola, Mareck Stryncl,, Paul Woodwin, Massimo Spadano. És requerida regularment, com a continuista, en orquestres com OCT (Orchestre de Chambre de Tolosa), OBC (Orquestra Barroca Catalana), OSV (Orquestra Simfònica de l'Vallès), OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona) Ha gravat com a solista per Columna Música, amb l'Orquestra Girona XXI dirigida per Manel Valdivieso. Cantates de Haendel amb l'Ensemble Recondita Armonia, per al prestigiós segell Klarthes-Harmonia Mundi "Les 4 estacions" de Vivaldi amb Gilles Colliard com a violí solista i direcció. Al costat de l'Orchestre de Chambre de Tolosa grava els Concerts op.10 per a flauta amb Vincent Lucas com a flauta solista i un CD consagrat a Teleman amb Anne Gaurier com viola de gamba solista, entre d'altres ...

Guillermo Turina

Va començar els seus estudis de viol.loncel a l'edat de tres anys amb la professora Arantza López seguint el mètode Suzuki. Va continuar la seva preparació amb María de Macedo i amb Miguel Jiménez, fins que va ingressar al Conservatori Superior de Música d'Aragó, on va realitzar el grau superior de música entre 2004 i 2009, en l'especialitat de violoncel, rebent classes d'Angel Luis Quintana, Maite García i David Apellániz. També va realitzar cursos de perfeccionament musical amb Jaap ter Linden, Anner Bylsma i Pieter Wispelwey. Després dels seus estudis superiors, va realitzar el Màster en Interpretació Orquestral a la Fundació Barenboim-Said de Sevilla el 2010 i la diplomatura de la Formation Supérieure au métier de l'orchestre classique et romantique a Saintes, sota la tutela de Hillary Metzger i Christophe Coin. Va ampliar la seva formació a l'Escola Superior de Música de Catalunya llicenciant-se en 2013 l'especialitat de violoncel històric, amb Bruno Cocset, Emmanuel Balssa, Andrew Ackerman i Emilio Moreno, finalitzant els seus estudis amb les més altes qualificacions. Va realitzar el màster en musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona el 2014 i a l'octubre de 2019 obté el títol de doctor amb la qualificació Cum Laude amb la seva tesi doctoral El violoncel a Espanya al segle XVIII a la mateixa universitat. Ha estat violoncel principal d'orquestres com l'European Union Baroque Orchestra, a la qual va pertànyer entre 2013 i 2015, treballant amb mestres com Rachel Podger o Lars Ulrik Mortensen realitzant gires de concerts per més de 15 països d'Europa. Com a membre de grups com La Tempestat, A l'Ayre Español, Paper kite i Nereydas ha participat en alguns dels festivals més importants en l'àmbit nacional i internacional. A més, ha participat en l'enregistrament de diversos discos amb aquests grups, com és el cas de la integral de les sonates de Handel op. 2 pel segell Channel Classics amb a l'Ayre Español, el disc Scarlatti Venezia 1742 per IBS amb La Tempestad o la gravació Felice un tempo amb Paper kite per a la casa discogràfica alemanya Coviello. Al juliol de 2019 es proclama vencedor del VIII Concurs de Música Antiga de Gijón formant duo al costat de la clavecinista Eva del Campo.

Leer más

Artista: Trío Gaudí

Información del evento

 • Fechas del evento 11-sept. 2021

 • Duración1 hora

 • Idioma Catalán

 • Tipo de audiencia Adultos

 • Categoría Clásica y Ópera

 • Forma de pago Pago on-line

 • Recogida de entradas el mismo día del evento desde 1 hora antes de la función

Cómo llegar

 • Ver mapa
 • Església de Sant Martí d'Empúries
 • Plaça Major, s/n (Sant Martí d´Empuries - Girona)

  Ver mapa

 • No adaptado para personas con movilidad reducida Sin parking

 • Cómo llegar Perteneciente a L\'Escala, Sant Martí d\'Empúries se encuentra a 200m de las ruines de Ampurias.

Cómo llegar

 • Ver mapa
 • Església de Sant Martí d'Empúries
 • Plaça Major, s/n (Sant Martí d´Empuries - Girona)

  Ver mapa

 • No adaptado para personas con movilidad reducida Sin parking

 • Cómo llegar Perteneciente a L\'Escala, Sant Martí d\'Empúries se encuentra a 200m de las ruines de Ampurias.
Compra tu entrada
Calendario de pases

Revisa tu pedido atentamente antes de confirmarlo

Gastos de modificación:
Este proveedor no acepta cambios ni devoluciones. Revisa atentamente tu pedido antes de efectuar la confirmación. Una vez confirmado no podrá ser modificado ni cancelado.
La sala te asignará la mejor ubicación disponible al recoger tus entradas.
20:00h

General 

NiñoMenores de 12 años

Gratis

Adulto

18€
Publicidad