Restaurante Cal Ticus

Cocina catalana | Calle Raval, 19, Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) Ver en mapa | precio medio entre 30€ / 30€

¿Has disfrutado de esta experiencia?

Cuenta a otros usuarios de Atrápalo qué tal fue

Escribe tu opinión

Descripción

Buen sitio para ir a cenar , la cocina es moderna y de calidad la variedad de platos es adecuada , y poseen de una muy buena bodega , es un sitio para ir d cena especial , es decir no es un sitio de grandes cantidades , sino de calidad y buena presentacion , los precios algo elevados , pero como ya he dicho es un sitio para ir de vez encuando en dias especiales.

El caps de setmana, Sant Sadurní és motiu de peregrinacions de gent que va a la cerca de nous caves, comprats al celler, ja que així resulten més econòmics. Si hi aneu, val la pena que també visiteu el nou Centre d’Interpretació del Cava, la Fassina de Can Guineu. En una d’aquestes visites vam fer parada a cal Ticus, un restaurant de sempre, amb una cuina renovada i revolucionada amb encert per la Manu i el Joan, dos joves entusiastes.
En una primera visita vam gaudir d’una bona combinació de figues amb pernil ibèric, les exclusives patates braves, de diferent presentació i encertat amaniment, dos arrossos, un de sèpia i l’altre de galta, magnífics, i uns cargols amb costella que van ser més que comentats. La segona visita va ser en ocasió d’un maridatge amb vins gairebé desconeguts i magistralment combinats amb diferents platets molt originals que donen segell i distinció a aquest restaurant-botiga, que és punt de trobada de viticultors. En aquesta ocasió, un Brunello di Montalcino, el superb vi de la Toscana, va obrir la sessió, per acompanyar les figues amb pernil, una original truita de moniatos i les braves. A continuació, un Montsant, el Estrecho, va arribar a taula per acompanyar i realçar uns originals peus de porc amb hummus de cigrons, poma caramel·litzada i ceba confitada, i els cargols amb costella amb un suau toc picant. Després va arribar al tast el principal atractiu del maridatge, un rosat de sumoll i samsó espectacular, color pell de ceba, amb etiqueta trencadora de Martinex, elaborat al Garraf.
Vam acabar amb uns musclos amb gingebre, que van acompanyar amb mestria un bacallà amb la seva pell marcada, amb bolets, fumet de peix i un fals pil-pil, extraordinari. Va tancar la sessió el maridatge del germà gran del rosat anterior, de xarel·lo i viognier, amb un arròs boníssim de peus de porc, bolets i galta i un coll de xai marcat amb all, preparat en civet amb un vi merlot, que va servir per cobrir-lo amb una salsa morada fina i intensa. Després, una varietat de petites postres –va tancar la sessió un cava de Parés Baltá–. Cal Titus té un menú diari de 15 euros amb tres entrants i dos segons, més postres, pa, aigua o vi. –Marcelo Aparicio

Cómo llegar

  • Ver mapa
  • Restaurante Cal Ticus

  • Calle Raval, 19, Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

    Ampliar mapa

Publicidad